Wesela Legionowo, Dom Weselny, Tango - Wesela, Catering, Imprezy Okolicznościowe, Wesela Pod Warszawą

Przekąski zimne


• Schab po warszawsku (kieszeń ze schabu faszerowana pastą maślano chrzanową)


• Schab z morelą w galarecie


• Karkówka z musem tatarskim


• Polędwiczki wieprzowe pikowane śliwką w galarecie


• Polędwiczki faszerowane musem z gęsich wątróbek


• Roladka z szynki z musem jogurtowym


• Szynka z pieczarkami na sałacie


• Rożki z szynki wędzonej z musem z kremowego serka oraz dodatkiem dzikiego czosnku i ziół


• Melon miodowy z szynką parmeńską


• Polędwica wędzona ze szparagami i parmezanem


• Plastry indyka pieczonego z owocami w galarecie z malagi


• Indyk w żurawinowym futerale


• Indyk faszerowany musem brokułowym z dodatkiem czarnych oliwek


• Kolorowa pieczeń z indyka z ostrym serkiem paprykowym


• Galantyna z kurczaka


• Tymbaliki drobiowe


• Befsztyk tatarski z polędwicy wołowej podawany z piklami


• Ruloniki wołowe z musem chrzanowym


• Pasztet z żurawiną


• Pasztet pomidorowy


• Klasyczny pasztet staropolski


• Półmisek mięs pieczonych i wędlin


• Deska wiejskich wędlin


• Wybór serów na desce z winogronami, orzechami, krakersami i paluszkami torinesi


• Kurczak pieczony w całości na postumencie z chleba przybrany owocami


• Jajka faszerowane kolorowymi pastami (pieczarkowa, paprykowa, lub z wędzonego kurczaka)


• Terriny warzywne


• Pomidory faszerowane sałatką jarzynową


• Pstrąg w całości faszerowany szczupakiem, na postumencie z ryżu


• Filet z pstrąga w galarecie


• Terrina z ryb słodkowodnych


• Ryba faszerowana w galarecie


• Ryba faszerowana po krymsku


• Tilapia z farszem greckim


• Tymbaliki z łososia


• Roladki z łososia z mascarpone ziołowym


• Jajka z kawiorem


• Różyczki z łososia z cytryną podawane na lustrach


• Koreczki śledziowe


• Śledź w sosie tatarskim


• Jaja faszerowane pastą łososiową i kaparami


• Szaszłyki z krewetek z grillowaną cukinią i ananasem


• Sataje z kurczaka z sezamem i imbirowym dresingiem


• Pieczony po angielsku rozbef wołowy w akompaniamencie sałatki jarzynowej


• Różyczki łososia marynowanego w świeżym koprze


• Płatki szynki prosciutto z gruszką, melonem na Rukli oraz kremem balsamico


• Cielęcina vitello tonatto z kaparami, oliwkami i struganym parmezanem


• Bakłażan faszerowany serkiem mascarpone i papryką


• Terrina z sandacza ze szparagami


• Pstrąg w całości na postumencie warzywnym


• Feta marynowana w smakowitej oliwie z oliwek


• Rolada drobiowa z boczkiem i kolorowym pieprzem


• Pieczona wołowina marynowana w sosie teryaki i czerwonym winie

 


















 

 

 

 

 

 














   Dom Weselny Tango   Łajski     O5-119 Legionowo     Tel. (22) 782 23 44     Kom. 606 782 775     E - mail: domweselnytango@oit.pl    Polityka prywatności